måndag 6 november 2017

Fortsätter mycket gärna - om jag får

Inom Kristdemokraterna i Västmanland pågår nu arbetet med att ta fram namn och ordning på listan till valet till regionfullmäktige (landstingsfullmäktige). Bland annat ska medlemmarna göra ett rådgivande provval.
.
I helgen har jag fyllt i mina uppgifter till provvalet och därmed helt bestämt mig för att jag vill fortsätta en mandatperiod till. Om jag får. För medlemmarna och väljarna.
.
Att utifrån kristdemokratiska värderingar, mina erfarenheter och den kunskap jag träffar på genom alla härliga människor, få vara med och påverka vårt fantastiska Västmanland - det är mycket svårt, men lika roligt och inspirerande. Och viktigt.
.
Mitt och min grupps arbete har faktiskt spelat roll - att vuxna personer med dyslexi nu har tillgång till hjälpmedel är ett exempel.
.
Jag känner mig långt ifrån färdig.
.
Hur listan med personer ska se ut bestäms slutgiltigt på ett medlemsmöte i januari 2018 - men det kommer ett förslag innan dess.
.
Att få toppa listan är en viktig bit på vägen för att få fortsätta som gruppledare och regionråd. Men det framför allt väljarna som med sina valsedlar och kryss avgör.Bilderna i färg är från valen 2010 och 2014.
.
Tror glasögon på är bättre./MInga kommentarer:

Skicka en kommentar