fredag 22 september 2017

Presskonferens med oväntat mycket brandrök och action

Lite kul minnen dök upp igår när jag gick förbi caféet i Västerås, där det var presskonferens i våras, för alliansens gemensamma budget.

Det är alltid lite bråttom mot slutet att få ordning på de sista detaljerna i budgeten, men vi hann. Vi fyra gruppledare  tog oss till Bianchis i tid tillsammans med fyra politiska sekreterare.

Det går inte så noga i förväg att veta vilka från media som kommer, men den här gången blev det några reportrar från VLT  samt SVT.

SVT hade med sig en TV-kamera så klart, och ett stativ. Medan vi pratade med VLT försökte TV-reportern hitta bästa platsen för stativet, lagom till han var klar gick plötsligt brandlarmet. Alla var tvungna att gå ut.

Vi hittade nya platser på utomhusserveringen. TV-reportern försökte hitta en ny bra vinkel och plats för kamera och stativ. Ja, och lagom till han var klar fick vi gå in igen, vilket alla ville eftersom det var kallt ute.

I alla fall, när vi pratat klart med VLT pekade TV-reportern (som då ställt upp kameran för tredje gången) på mig och undrade om han fick ställa några frågor.


Det visste inte han, men det blev min första TV-intervju. Perfekt att tvingas göra den utan tid för förberedelser :)Det är action som gäller när Allians för Västmanland är i farten.

Bara så ni vet.


/MInga kommentarer:

Skicka en kommentar