En av varje veckas största utmaningar är väl ändå
middagsmaten?! Det ska helst gå fort att laga, innehålla få
ingredienser och det är en fördel om alla äter – för husfridens skull.
Det var länge sedan vi sänkte ambitionsnivån vad gäller
vardagens middagar. Hellre att vi åstadkommer något på regelbundna tider, än att vi lyckas prova oss igenom världens alla smaker på en månad - lite så...
Det här är i alla fall en ny vardagsfavorit i familjen som
alla äter (även jag som ledsnat på falukorv) och som går lätt som en plätt att laga till.
.
Knaperstekt falukorv
med ugnsstekt potatis och vitlökscréme.
Skala och skiva potatisLägg på plåt med några klickar smör, salta
Stek i ugnen, 225 grader, 30-40 min, vänd efter halva tiden
.
Skiva falukorven tunt - stek på spisen
Blanda creme fraiche med pressad vitlök, salt och peppar
Servera med sallad!
Ha en fin vecka!
/M
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar