tisdag 6 mars 2018

Typiskt - en stor fläck vid fel tillfälle

Fredag - lördag var det partidagar i Jönköping. Jag skulle tillsammans med några andra hålla i ett seminarium till landets toppkandidater för landstingsvalet. Ägnade en del av torsdagen till att leta kläder.

Hittade den här blusen, men då orkade jag inte prova mer, så chansade på storleken. Och det blev ju fel förstås.Blev till att åka tillbaka på kvällen för att byta till rätt storlek. Vid nästa provningsrunda hemma upptäckte jag att det ena bandet som ska knytas runt manschetten saknades. Typiskt, men då var det för sent att göra något åt. Blusen packades ner.
Lördag morgon, dags för den gröna blusen att göra premiär. Hade dock lite för bråttom att få den på så min deo hade inte hunnit torka. Stor fläck. Men vad är det här?

Provade skölja bort, men blev inte bättre. Fick återanvända den blå tröjan, men funkade det också.Hoppas den gröna blusen får komma till användning imorgon då det är Regionstyrelse. Imorgon är det förresten premiär för direktsändning via webben. Börjar kl 14. Kolla gärna då!

/M
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar