tisdag 28 februari 2017

En liten tjuvtitt inför regionstyrelsen imorgon.
Där, tredje platsen från vänster, tänkte jag sitta imorgon då det är Regionstyrelse. Månadens höjdpunkt.
 
568 sidor handlingar - det är mycket att läsa på. Årsredovisningar för vården, ombyggnad av sjukhusentrén, förslag på ny flygskatt och utvärdering av länets Hälsocenter, för att ta några exempel.
 
9 föredrag om bl a sjukvårdens utmaningar och länets digitala agenda får vi lyssna på först. Från kl 9-14.20. Det gäller att försöka hålla hjärnan fräsch inför de politiska diskussioner och beslut som kommer sedan.
 
23 ärenden är det närmare bestämt på föredragningslistan. Om det är något särskilt jag kommer ta upp? Så klart. Finns massor med spännande saker bland de 568 sidorna, exakt vad, säger jag inget om idag :)
 
Vem är det som håller i ordförandeklubban nu igen?  Det är en av de allra vanligaste frågorna i valrörelsen, tyvärr. Svaret är Denise Norström (S).

Vi brukar vara ungefär 30 personer i rummet. Både tjänstemän och politiker. Majoriteten sitter på ena sidan bordet och oppositionen mittemot, på bestämda platser.

Bara det där med klädvalet kvar. Har som vanligt absolut ingenting som passar.
 
 

/M


4 kommentarer:

 1. Trevligt. Det är skönt att läsa att ni engagerade och får (och har) koll på utmaningarna. Det finns många svåra knutar att lösa. Glad över att det är du som sitter där. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för uppmuntran Hannu. Det är värdefullt!

   Radera
 2. Ingen kan göra jobbet lika bra och engagerat som du. Efter 2018 se till att få platsen i mitten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj, ska försöka leva upp till förväntningarna 😊

   Radera